Zwemmend slapen? Win een pool dekbedovertrek van Snurk!

Zwemmend slapen? Hoe gaaf is deze pool dekbedovertrek van Snurk! Wij van VENAVI zijn in ieder geval fan.

Heb jij altijd al willen slapen in een zwembad? Dat kan! We mogen in samenwerking met Snurk een dekbedovertrek weggeven. Deel deze post, like onze facebook-pagina en vertel ons waarom jij na het zien van dit bericht echt niet langer zonder pool dekbedovertrek kunt. Het origineelste antwoord krijgt deze dekbedovertrek in een maat naar keuze (kijk op www.snurkbeddengoed.nl voor de beschikbare maten). Je kunt reageren tot 22 november. Na die datum maken we bekend wie gewonnen heeft. Blijf de VENAVI site en onze facebook-pagina dus goed in de gaten houden!

foto dekbed foto dekbed 2 dekbed 3 dekbed 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>