Ciko66 ingewijd in de geheimen van de inspanningsfysiologie

Op dinsdagavond 3 november was VENAVI te gast bij atletiekvereniging ciko66 in Arnhem. We hebben een enthousiaste club trainers en lopers ingewijd in de geheimen van de inspanningsfysiologie. Begrippen rond de verschillende energiesystemen, herstelduur, overload en supercompensatie passeerden de revue. Op hun site is te lezen dat het een succes was, zie onderstaande link! Begin 2016 zullen we opnieuw een lezing verzorgen bij ciko66, dit keer rond mentale weerbaarheid.

http://www.ciko66.nl/ledenavond-een-succes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>