psychologische oorlogsvoering

Mentale aspecten spelen een grote rol bij sportprestaties. Je maximale niveau behaal je als je je fysieke, technische, tactische en mentale vaardigheden optimaal kan inzetten. Op dat moment stijg je boven jezelf uit en presteer je naar jouw optimale kunnen.

Kun jij je optimaal focussen of laat je je makkelijk uit het veld slaan door de psychologische oorlogsvoering van je tegenstander? Beoefen jij misschien zelf psychologische oorlogsvoering uit zoals deze topschaker? https://youtu.be/OE_Vc2axnnM

Je kunt zelf invloed uitoefenen op het bereiken van die ideale prestatie. Mentale aspecten kun je namelijk trainen. Wij kunnen je helpen met het trainen van jouw mentale vaardigheden waardoor je nog beter kan presteren. Geïnspireerd? Kijk op onze website of mail naar info@venavi.nl voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>