Inspanningsfysiologie: het lichaam tijdens het sporten

Wat zijn we weer betrokken bij een leuke klus! VENAVI herziet een module rond inspanningsfysiologie voor een van de bekendste opleiders van Nederland. De module die we herzien is voor HBO studenten hartfunctielaborant. In hun werk is het belangrijk om te weten hoe het menselijk lichaam werkt en hoe het lichaam reageert op inspanning. Voor zwemtrainers geldt precies hetzelfde. Om zwemmers conditioneel beter te laten worden, is het belangrijk om te begrijpen wat voor effect training op het lichaam heeft. Wist je bijvoorbeeld dat je lichaam tijdens inspanning 20x zo veel zuurstof kan verbruiken als tijdens rust? Wil jij ook wel je kennis rond inspannings- en trainingsfysiologie updaten, kijk dan op de site van VENAVI voor onze mogelijkheden. Natuurlijk bieden wij ook trainingen op maat aan. Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie via info@venavi.nl .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>