Hoe staat het met jouw zwemkennis?

De borstcrawl-doorhaal: wel of geen S-beweging?

Weet jij het antwoord?

Een van de vaste opdrachtgevers van VENAVI is de KNZB. Op dit moment zijn we als docent betrokken bij de opleiding trainer wedstrijdzwemmen 2. Wat een enthousiaste trainers to be! Vanochtend opdrachten nagekeken en morgenavond weer cursusavond. Hoe staat het eigenlijk met jouw trainerskennis? Is deze up to date? Bekijk de website van VENAVI voor de nascholingsmogelijkheden die VENAVI biedt. Natuurlijk verzorgen wij ook op maat gemaakte nascholingen. Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie via info@venavi.nl .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>